Винаги е свежа, интересна, модерна и, разбира се, изглежда млада

...
Винаги е свежа, интересна, модерна и, разбира се, изглежда млада
Коментари Харесай

Модерни прически за жени 50 години: Предизвикайте възрастта си

Винаги е свежа, забавна, съвременна и, несъмнено, наподобява млада – това е фантазията на всяка дама, която може да се сбъдне с помощта на вярно подбрана прическа. Не забравяйте, че формата и дължината на прическата би трябвало да бъдат определени за вашия овал и размер на лицето. Не следвайте сляпо модата.

Ултра късата прическа „ пикси “ е дръзка и екстравагантна прическа, която е подобаваща за смели и дейни дами, които са минали възрастовата граница 50+. Изключителна прическа придава прохлада и модерност. Обем удължава овала на лицето.

1.

„ Боб “ ще придаде освен модерност, само че и женственост на облика ви. Най-тънката и обемна коса ще „ оживее “ пред очите ви, с помощта на „ фасул “. Не напълно къса, само че надалеч от дълга, дължината на косата наподобява подобаваща при дамите на възраст 50+. Прав или продължен бретон ще скрият някои недостатъци на лицето, като по този метод подмладят зряла жена.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

“Разкъсаният ” или “каскадният ” квадрат ще добави лекост и подвижност към изображението. Игривите ключалки ще основат облика на мечтана и женствена дама. С такава прическа можете елементарно да постигнете „ лъвската ” грива, без да употребявате помощни средства.

10. 

11.

Удълженият „ квадрат “ ще дава отговор на изискания. Дължината на тази прическа ви разрешава да експериментирате по всевъзможен метод.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР