Винаги е съществувал дебатът за това кое е по-добро -

...
Винаги е съществувал дебатът за това кое е по-добро -
Коментари Харесай

4 зодии, които винаги предпочитат филм пред книга

Винаги е съществувал дебатът за това кое е по-добро - филми или книга? Вижте тези 4 зодии, които са много ясни в позицията си по този въпрос и които несъмнено биха предпочели да гледат филм пред четенето на книга.
Разбира се, четенето на книга е релаксиращо и лечебно занятие. То ви придвижва в друг свят и имате лукса да си представяте героите съгласно вашата фикция. Но обръщали ли сте внимание на цветното и блестящо бягство, което оферират филмите?
 14 аргументи да четете всеки ден 14 аргументи да четете всеки ден
Четенето не е това, което ви наподобява на пръв взор. То не е скучно, пасивно, нито пък е неефикасно. Докато четем, ние си седим комфортно...
Докато гледате филм, вие се губите в света, показан на екрана. Харесвате действието, шума и тръпката, които съчетава гледането на филм. Така че, в случай че сте от хората, които всеки ден биха избрали да гледат филм, вместо да четат книга, тогава най-вероятно принадлежите към един от тези 4 зодии.
Рак
Раците са същества с фикция, които избират да гледат филм, вместо да четат книга. Това е по този начин, тъй като те обичат да гледат нещо, което ще ги държи на крайници и което ще задържа креативния им и утопичен разум.
Лъв
Лъвовете са енергични и изобретателни хора, които обичат да гледат филм и да следят разнообразни аспекти от него, започвайки от костюмите и декорите до песните. Те се въодушевяват от филмите и обичат цвета и жизнеността, свързани с тях.
 Пандемията удари и по книгата, спадът в продажбите е 30% за 2020г. Пандемията удари и по книгата, спадът в продажбите е 30% за 2020г.
30% е спадът в продажбите на книги през 2020 година, демонстрира изследване на Асоциация „ Българска книга ”, като книгоиздатели и...
Везни
Тъй като четенето е самотна задача, а Везните са прекомерно обществени същества, те ще предпочетат да възнамеряват занимателна кино вечер с приятелите си и да подготвят пресни пуканки, с цел да се забавляват с тях, вместо да четат книга сами.
Стрелец
Стрелците са прекомерно нетърпеливи да четат книга. Вместо да четат книга всеки ден и търпеливо да чакат, с цел да схванат какво ще се случи по-нататък, те несъмнено биха предпочели да гледат супер трилър комфортно на дивана.
Факт е, че остана не дребна численост зодиакални знаци, които не са измежду феновете на филмите. Все отново, необикновено е чувството да разлистиш нова книга, да вдишаш уханието на хартия, да се настаниш комфортно в креслото или на мелия диван и да се потопиш в един нов и чужд свят и да забравиш всичко, което те заобикаля. Сигурно мнозина ще се припознаят в това изложение и ще побързат да повторят чувството. Е, триумф!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР