Винаги е добре стадото да се подплашва с викове: вълк,

...
Винаги е добре стадото да се подплашва с викове: вълк,
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Винаги е добре стадото да се подплашва с викове: „вълк, вълк“, за да не се дърпат когато започне стригането!

Винаги е добре стадото да се подплашва с крясъци: „ вълк, вълк “, с цел да не се дърпат когато стартира стригането! Така приключва сериозен пост на тв водещият, икономисти анализатор Страхил Ангелов. Коментарът е за „ евтината агитация с геополитически привкус “.

 

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

И трите мобилни оператора – Виваком, А1 и Йетел – работят на свръхпечалба, само че все пак подвигат цените.
Само в границите на 12 месеца – от февруари 2023 до февруари 2024, цените на телеком услугите са били увеличени едностранно с сред 19.7% и 24.5%.
Същото е ситуацията и с банките – непрекъснато усилват размера на съществуващи такси и вкарват нови такива.

А на вас ви прожектират украински флагове и ви изясняват, че Путин ще ви нападне всеки миг и провеждат бдения за някакъв данъчен лъжец Нахални, който се оказва, че си е починал от тромб след разходка!

Естествено така наречен „ българско “ държавно управление и сътрудничещия му медиен октопод няма да каже и дума против „ спонсорите “ и ракламодателите си. A ще ни плакнат с евтина агитация с геополитически привкус и с това кой от сглобката да бъдел външен министър. Какво значение има кой заема тъкмо този пост в колония, която е напълно подопечна на Посолството. I респективно няма право даже да си помисля да организира каквато и да било външна политика, с изключение на „ селфи “ сесии на тайфа тунеядци и кукли на конци!
Винаги е добре стадото да се подплашва с крясъци: „ вълк, вълк “, с цел да не се дърпат когато стартира стригането!

 

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News
Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР