Винаги е добре да помолите за помощ, а знаменитостите също

...
Винаги е добре да помолите за помощ, а знаменитостите също
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Алекс Родригес ходили на терапия по време на пандемията

Винаги е добре да помолите за помощ, а звездите също не вършат изключение.

Латинодивата Дженифър Лопес неотдавна разкри забавни детайлности за връзката си с някогашния бейзболист Алекс Родригес.  Оказва се, че двамата са ходили на терапия за двойки по време на пандемията.

„ Липсваше ми да бъда изобретателна и да тичам със 150, само че Алекс, като съвсем всички хора, харесваше тази обстановка. Обичаше да си е у дома, да прави онлайн срещи, да знае, че децата са в близост, а той е там от самото начало. Всъщност беше в действителност добре “, призна Дженифър пред Allure.

„ Трябваше да работим върху себе си в този интервал. Ходихме на терапия. Мисля, че беше в действителност потребно за нас и връзката ни “, счита звездата.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са дружно от близо четири години, а през март 2019 година се сгодиха, откакто той й направи сантиментално предложение на плаж на Бахамските острови по време на тяхна почивка. Няколко месеца по-късно те отпразнуваха годежа си в компанията на фамилията и околните си хора.Двамата обмисляха и женитба, само че пандемията съществено попречи на проектите им.

„ Беше огромна работа “, споделя певицата и актриса. „ Планирахме тържеството от толкоз месеци. Може би просто това не беше подобаващият миг. В такива случаи започваш да мислиш за всички тези неща – по какъв начин всичко има своя тип идеален, възвишен миг, когато би трябвало да се случи “, разсъждава 51-годишната хубавица.

„ Отлагахме сватбата два пъти. Бяхме възнамерявали това, което в действителност искахме да създадем, само че не знам дали ще успеем да го изпълним. Оттогава в действителност не сме говорили за това. Няма да бързаме. Искаме да го създадем вярно, когато можем. Просто би трябвало да изчакаме, с цел да забележим накъде ще отиде светът “, сподели неотдавна Лопес.

Според осведомени, децата им също нямат самообладание да ги видят женени, защото се разбирали доста добре между тях. Дженифър има момче и момиче – близнаци, от връзката си с Марк Антъни, до момента в който Алекс има две дъщери.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР