Вин Дизел се ражда с името Марк Синклер. Не познава

...
Вин Дизел се ражда с името Марк Синклер. Не познава
Коментари Харесай

Той се връща от Лос Анджелис в родния си Ню Йорк с 10 000 долара дълг, но среща Спилбърг и това променя живота му

Вин Дизел се ражда с името Марк Синклер. Не познава същинския си татко, само че от майка си знае, че има разнородни корени, т.е. че е със смесена раса. Покрай доведения си татко - Ървинг Винсент, който е сценичен управител, Вин пораства в креативна среда. От дребен развива интерес към това да извършва функции, като в началото се занимава с спектакъл, а когато е на към 23-24 години взема решение да замине за Холивуд.

" Разказвах на охранителите, с които работех тогава: " Ще ида в Холивуд и ще бъда огромна звезда! ". 

Отидох там, мислех, че вратите ще са отворени, че ще получа всяка роля. Година и половина по-късно нямах сътрудник. Дори не можех да си намеря, споделя Дизел.

Актьорът се връща от Лос Анджелис в родния си Ню Йорк с огромна доза отчаяние, 10 хиляди $ дълг и " подвита опашка ", както самичък показва.

Вече се е сблъскал с компликациите пред един артист със разбъркан породист генезис да откри функции, тъй като не дава отговор на вида, който Холивуд търси по това време. Ето за какво взема решение самичък да сътвори филм - полубиографичния късометражен Multi-Facial. Дизел написва, продуцира, режисира и взе участие в историята за професионалните и прочувствени провокации пред артист с генезис като неговия, написа NOVA. За да направи първия си филм " Multi-Facial “ през 1994 година, той напуща колежа и става артист в Кан. 

Точно там през 1995 година е видян от режисьора Стивън Спилбърг. Това запознанство дава опция на Вин да бъде нает за продукцията " Спасяването на редови войник Райън ", която дава висок старт на кариерата му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР