Виляреал взе отличен аванс от 2:0 при гостуването си на

...
Виляреал взе отличен аванс от 2:0 при гостуването си на
Коментари Харесай

Виляреал свърши голяма част от работата си още в първия двубой

Виляреал взе отличен задатък от 2:0 при гостуването си на Динамо (Киев) в първи мач от 1/8-финалите на Лига Европа и е любимец за продължение напред. Двамата централни бранители Пау Торес (30’) и Раул Албиол (52’) се разписаха при идентични обстановки през всяко едно от двете полувремена.

That winning feeling!
— Villarreal CF English (@Eng_Villarreal)
Тимът на Унай Емери превъзхождаше своя противник и вкара две от ситуациите си, до момента в който украинците по този начин и не уцелиха вратата, без значение че бяха дейни в предни позиции.

Виляреал стартира мощно, само че след Динамо изравни играта. “Жълтата подводница” излезе напред в 30-ата минута, когато след центриране от корнер Жерард Морено смъкна към Торес, който на празна врата вкара за 1:0.

На почивката испанският национал беше сменен, само че сътрудникът му в защита Раул Албиол удвои в 52-ата. Тогава отново Морено беше с основна роля, откакто засече ново центриране, а ветеранът довкара за 2:0.

Реваншът на испанска земя е тъкмо след седмица. Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 11 март  Динамо Киев 0:2краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР