Виляреал приема Ювентус в първи 1/8-финален сблъсък в Шампионската лига

...
Виляреал приема Ювентус в първи 1/8-финален сблъсък в Шампионската лига
Коментари Харесай

Унай Емери: Ювентус е отбор, който заслужава цялото ни уважение

Виляреал приема Ювентус в първи 1/8-финален конфликт в Шампионската лига довечера от 22:00 часа, а мнозина считат, че „ жълтата подводница “ е повече от способна, да потопи „ остарялата госпожа “ на своя „ Ел Мадригал “. Старши-треньорът на испанците Унай Емери обаче е безапелационен, че противникът заслужава единствено почитание с оглед името и историята си.

„ Ювентус е тим, който заслужава цялото ни почитание. Това е най-титулуваният отбор в Италия, който знае и по какъв начин се печели Шампионската лига. Там играят огромни играчи. Душан Влахович към този момент има 18 гола този сезон. Те са доста способни и изключително гладни за триумф “, сподели Емери по време на формалната конференция преди дуела.

Успехите не са нещо непознато и за самия Емери. Той се окичи с много титли от престоя си в ПСЖ, а през предишния шампионат донесе първата в историята купа от Лига Европа за Виляреал. Единствено предстоят му в британския Арсенал сложи под въпрос качествата му, само че след това той потвърди, че казусът не е бил в него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР