Вилияна и Станимир са първата двойка, която напусна романтичното и

...
Вилияна и Станимир са първата двойка, която напусна романтичното и
Коментари Харесай

Вилияна и Станимир от Един за друг: Като Том и Джери сме, дразним се, но повече се обичаме

Вилияна и Станимир са първата двойка, която напусна сантименталното и занимателно предаване на NOVA "Един за различен ", само че тяхната двойка несъмнено е измежду най-щурите и цветни персонажи в предаването. Днес ви срещаме с тях, с цел да разберем по какъв начин ги промени присъединяване във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и в случай че да – по какъв начин?

Вилияна: Взаимоотношенията сред нас мъчно биха се трансформирали от една игра. Заедно сме минали през много тежки и даже страшни дни.

Станимир: Не, нищо не се промени в връзките ни.

 Вилияна Станимир Личен списък

Кое неподозирано качество за индивида до вас съумя да ви разкрие форматът?

Вилияна: Изненада ме голямото терзание на Станимир от камерите. Знам, че му би трябвало малко повече време да се отпусне измежду непознати, в сравнение с средностатистически човек, само че чак толкоз паниран не го бях виждала. (смее се)

Станимир: Жена ми е доста мощна, тя е потвърдила себе си в доста тежки и сложни дни за нея и за цялото семейство. Щом пребори инвалидната количка, няма какво да я спре и продължава да го прави с всеки минал ден. Никога не съм се съмнявал в нейните качества.

 Вилияна Станимир Личен списък

Подскажете изобретателен метод за справяне със обстановката сега.

Вилияна: Ние работим и това ненапълно ни оказва помощ да се разнообразяваме. Също по този начин имаме голямо празно място, което е идеално за консумиране на силата за децата. Отделно си готвим всякакви обичани десерти и момчетата ми оказват помощ. Измисляме си игри и танци. Общо взето, по този начин ни минава времето.

Станимир: В дните, които аз съм в нас с децата, а Вилияна е на работа, се занимаваме с всякакви мъжки неща. Направихме дървена къщурка на едно дърво. Заедно забивахме пирони, рязахме дъски, сковахме стълба и всичко належащо. Показвам им такива неща - защо служат инструментите, по какъв начин да си ремонтират колелетата. Големият ни наследник има малко моторче – още четиригодишен се беше научил да го кара. Живеем си като преди – през целия ден сме на двора, измацани, работим все нещо. Телефони и компютри няма при нас.

 Вилияна Станимир Личен списък

Любим откъс от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре разказва връзката ви?

Вилияна: „ Мистър и Мисис Смит “. И двамата сме мощният пол. (смее се)

Станимир: Аз не съм доста по филмите. Да кажем „ Том и Джери “. Доста постоянно я нервирам. (смее се)

Петте неща, без които една връзка не може?

Отговорът е общ: Доверие, другарство, общи ползи и занимания, обич, общи цели за бъдещето и ненапълно припокриване на възпитателните полезности при развъждането на децата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР