Виктория Василева посочи, че за нея е необяснимо неистовото желание

...
Виктория Василева посочи, че за нея е необяснимо неистовото желание
Коментари Харесай

Виктория Василева: По-важно е да има окрупняване на идеи, а не на партии

Виктория Василева уточни, че за нея е необяснимо " неистовото предпочитание на нейните сътрудници да се разграничат от Има Такъв Народ. Аз не скърбя, че съм била част от Има Такъв Народ. Нека да видят какъв брой е мъчно да носиш цялата отговорност. "

 

Според Василева Има Такъв Народ не прави изключение от общата политическа картина: " България няма по какъв начин да остане изолирана. Всяка поява на дребни турбо партии – работят на правилото – действай бързо и разрушава. Тази наклонност ще спре. Ще стартира процесът по уедряване. По-важно е да има уедряване на хрумвания, а не на партии. "

 

Василева посочи, че в Има Такъв Народ са останали неосмислени неща: " Много хора не си взеха поука. Всички трябваше да създадат равносметка, в това число и Слави Трифонов. Референдумът не е това, което беше през 2016г. Няма я силата. Тя завърши, тъй като нищо не се осъществя. Сегашният референдум няма да бъде сполучлив. "

 

Виктория Василева сподели: " Големият проблем на политиката е не говоренето, а чуването в България. Едните приказват за правдивост, другите чуват - отмъщение. Хората тотално изгубиха предства кой кой, с кого е, какво желае да направи. Много е клиширан езикът на политиците. Все едно приказват по общи опорни точки. Стоим на повърхността, само че е редно да разбираем на хората какво се случва. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР