Виктория Василева подчерта, че партията ще положи усилия да реализира

...
Виктория Василева подчерта, че партията ще положи усилия да реализира
Коментари Харесай

Величие няма да участва в кабинет с ГЕРБ и ДПС

Виктория Василева акцентира, че партията ще постави старания да осъществя концепциите си в съпротива.

Попитана дали " Величие " няма да ни изненадат и да станат част от ръководството, Виктория Василева, която е част от новата партия в Народното събрание, отговори:

" Не, няма да ви изненадаме чак толкоз неприятно, тъй като не считам, че държавно управление на ГЕРБ на Движение за права и свободи ще бъде нещо хубаво и потребно за страната. "

Виктория Василева акцентира, че партията ще постави старания да осъществя концепциите си в съпротива.

" Ние сме единствените, които не сме обещавали. Ние поемахме ангажимент за някои неща и това е да осветлим доста от процесите в българската политика и в Народното събрание и несъмнено избрани ограничения, които могат да бъдат приложени и в съпротива. Можеш да се пребориш за неща, които са положителни за народа ти, без да имаш цялата власт, или да имаш болшинство, или да имаш кабинет. Постигането на единодушие е тежък развой, който изисква изпитание. Политиците в България не обичат да поставят доста старания, само че ние сме подготвени за това ", съобщи Василева в " Денят стартира ".

Виктория Василева разяснява и ролята на обществените медии за пробива на партията.

" Величие " не е онлайн партия, това е партия, която е по-близо до хората. Ако хората живеят в онлайн медиите - значи сме онлайн партия в този смисъл. Не мога да приема, че партия " Величие " е изненада, или в случай че е изненада, то тя е изненада единствено за тези, които отказваха да видят действителността. Повече ме изумява омразата и пошлия език, с който се нахвърлиха голям брой от анализаторите даже в изборната нощ. И то не върху хората, които сме част от партията, а върху тези, които са дали своят вот за нея. То не бяха " лумпени ", " наслойка ", " кал ", което е неприлично и доста грозно. Хората, които са подкрепили партия " Величие " са извънредно естествени хора. Разбивките за профила на хората, подкрепили " Величие ", демонстрира, че сме подкрепени от доста младежи, хора със фамилии с деца, от регионални градове ", добави тя.
Виктория Василева счита, че няма подобен термин като " експертно държавно управление ".

" Какво значи експертно държавно управление? Такова животно няма. Каквото и да е държавното управление, колкото и да е равно отдалечено от всички партии, то е с политически мандат, то извършва политика. Политиката няма по какъв начин да е единствено експертна. "
Относно реакцията на " Възраждане " след пробива на " Величие ", тя разяснява:

" Не сме били врагове на никого. Някои от партиите за злощастие видяха в нас сериозна конкуренция, което обостри езика им. А това е излишно. Не чаках такава реакция от " Възраждане ", тъй като смятах, че те могат да видят в нас един съидейник, имаме припокриване в някои от концепциите. Когато те заливат с тиня, след това не може да чакат от теб да им поливаш вода, с цел да си измият ръцете. Ние ще водим диалози с всички, несъмнено. Ние сме пробългарска партия и хора, които обичаме хората и народа си. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР