Виктория Томова пропусна WTA 1000 надпреварата в Маями, за да

...
Виктория Томова пропусна WTA 1000 надпреварата в Маями, за да
Коментари Харесай

Брилянтна Томова срази двукратна WTA шампионка и е на полуфинал в Оейраш!

Виктория Томова пропусна WTA 1000 конкуренцията в Маями, с цел да се готви за сезона на червени кортове, само че позволи загуба на старта в Оейраш през миналата седмица. Сега обаче Томова сподели надалеч по-силна игра по време на втората поредна конкуренция в португалския град и не остави шансове на опитната французойка Фиона Феро, надигравайки я с безапелационното 6:2 6:1. По този метод българката се класира за етапа на полуфиналите, където я чака конфликт със международната номер 222 Юлия Хатука.

Двубоят стартира с незабавен пробив в актива на Томова, която на бърза ръка го затвърди и след това удвои преднината си, с цел да се откъсне напред с 4:1 гейма. Бившата номер 36 съумя да завоюва идващото си подаване, само че към момента беше надалеч от вероятността да изравни съотношението на силите, което разреши на нашата първа ракета напълно скоро да завоюва откриващата част.

Вторият сет се разви още по-безметежно за Вики, защото нейната съперничка срещаше големи проблеми на личен сервис и по този начин непрекъснато трябваше да се отбранява в разиграванията. Българката още веднъж взе преднина от два брейка, а този път беше даже още по-категорична и осъществя още един пробив, след който можеше да се поздрави с крайната победа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР