Виктория Томова пренесе отличните си изяви и на клей. Втората

...
Виктория Томова пренесе отличните си изяви и на клей. Втората
Коментари Харесай

Летящ старт на клей сезона: Томова не остави шансове на местна представителка в Сарагоса

Виктория Томова придвижи отличните си изяви и на клей. Втората сложена нямаше никакви проблеми да надделее над квалификантката Лусия Кортес Лорка. По този метод първата ни ракета при дамите се класира за 1/8-финалите на конкуренцията на червени кортове в испанския град Сарагоса от категория W80.

Припомняме ви, че Вики през тази година записа две победи в главната на шампионати на равнище WTA 1000 и това я изстреля до рекордното 87-о място за нея. Днес Томова нямаше проблеми против международната номер 465 и я надигра с безапелационното 6:4 6:1, а в идващия кръг ще премери сили с Ана Конюх, която е някогашна представителка на топ 20 и шампионка в WTA Тура.

Вики на два пъти повеждаше пробив в откриващия сет, само че пропускаше да развие преднината си. Все отново българката образно сподели за какво се намира толкоз по-напред в класацията от своята съперничка и влезе в серия от пет поредни гейма, с цел да поведе със сет и 3:0, а оттова насетне нямаше мощ, която да спре родната ни представителка по пътя към триумфа.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР