Виктория Томова изнесе почти перфектен мач на турнира по тенис

...
Виктория Томова изнесе почти перфектен мач на турнира по тенис
Коментари Харесай

Страхотна Виктория Томова даде само гейм на 42-та в света

Виктория Томова изнесе съвсем съвършен мач на шампионата по тенис за дами в Хобарт с награден фонд 267 хиляди щатски $, елиминирайки единствено с един изгубен гейм 42-та в света Татяна Мария от Германия. Българката завоюва с 6:0, 6:1 в границите на тъкмо 60 минути.
Прочетете още
Томова стартира с осъществен брейк на 30 на подаване на Мария, а във втория гейм българката отрази два шанса на германката за равнене. Последва гейм на нула, още веднъж при сервис на Мария, след което Томова завоюва с лекост до 6:0.

Серията на водещата българска ракета продължи и във втория сет, където тя поведе с 2:0 за осем следващи извоювани гейма. Съперничката й завоюва за първи път на личен сервис за 1:2, само че това не спря Томова и тя взе идващите четири гейма, осъществя втория си мачбол и постави точка на разногласието при 6:1.

С тази победа Томова си обезпечи присъединяване на четвъртфиналите, 54 точки за международната класация, където е 77-а и на шест места от рекордното си класиране, както и 6 608 $ от наградния фонд. Ако преодолее и идващия кръг, тя ще получи обезпечени 98 точки и 11 610 $.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР