Виктория Томова изигра много силен мач и се класира за

...
Виктория Томова изигра много силен мач и се класира за
Коментари Харесай

След блестящ мач Томова влезе в основната схема в Истабул

Виктория Томова изигра доста мощен мач и се класира за главната скица на шампионата с награден фонд 250 000 $ в Истанбул. 23-годишната българка завоюва с 6:1, 6:2 против поставената под номер 1 в квалификациите Ришел Хогенкамп от Холандия. С този триумф тя си обезпечи 19 точки за международната класация и 2100 $ от наградния фонд.

Томова контролираше събитията на корта през цялото време и завърши срещата за 58 минути. Тя реализира пробив на старта и завоюва четири следващи гейма, с цел да завърши първия сет. В началото на втората част холандката оказа опозиция, само че Вики взе два следващи гейма на нула, с които поведе с 4:2. След това избави две благоприятни условия за пробив преди да стигне до серия от пет следващи извоювани гейма.

Българката приключи мача с 14 печеливши удара и единствено 4 непредизвикани неточности. Тя се възползваше от съмненията на съперничката си, като приключи мача с красива къса топка. Хогенкамп също оказа помощ, като направи 6 двойни неточности и 22 непредизвикани неточности.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР