Виктория Петрова - може би най-красивото лице на Би Ти

...
Виктория Петрова - може би най-красивото лице на Би Ти
Коментари Харесай

Мъката по Кралев ли я съсипа: Виктория Петрова ужаси със състарено лице днес! (гледката, без силния грим, е тъжна - СНИМКИ)

Виктория Петрова - може би най-красивото лице на Би Ти Ви, изплаши през днешния ден феновете. Да, те още веднъж я видяха в ефир, както всеки ден, само че очевидно гримът и осветлението на новините са успявали да прикрият много неща и да я покажат в блестяща светлина. Нещо, от което през днешния ден нямаше и помен.

Вики гостува в утринния блок, където явно осветлението не бе в нейна изгода и се видя това, което виждате и вие на фрагментите. Лицето на Петрова е очевидно и мощно състарено и осеяно с бръчки, много дълбоки освен това. И бръчките не са единствено към очите, които се появяват най-често от усмивки, а и по горната част на бузите й.

Брадичката й също е набраздена с тези старешки линии, които са прекомерно рано настъпили, по отношение на годините й. Зрителите не можаха да повярват, че пред очите им е най-голямата хубавица на малкия екран и мнозина от тях мигновено се нахвърлиха върху Красен Кралев.

Знаем, че той и Петрова имаха няколко години връзка като даже живяха дружно. После обаче всичко завърши някак супер внезапно, а пояснение нямаше. Впоследствие се разбра, че Кралев е залитнал по прелестите на някогашна миска, с която даже се снима, усмихнат до уши, в градината на къщата си.

Виктория Петрова още веднъж остана сама и разочарована като се отдаде на работата и на учението.

Източник: България през днешния ден, Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР