Виктория Павлова от Пазарджик, която вече повече от година води

...
Виктория Павлова от Пазарджик, която вече повече от година води
Коментари Харесай

Добрата новина: Вики заминава на преглед в Турция

Виктория Павлова от Пазарджик, която към този момент повече от година води битка с рака, отпътува на обзор в Турция. Добрата вест оповестиха нейни близки и основатели на дарителската акция за младата жена, брачна половинка и майка на две прелестни момиченца.

Това е единствено началото! Все още не е събрана цялостната сума и ще сме признателни на всички, които могат да слагат дарителски кутии в своя град. - допълват близки на младата жена. - Благодарим на всички за поддръжката, за грижата, за това, че са дружно с Вики и нейната битка.

Пазарджиклийката има желан живот, прелестно семейство и хубава работа. До 1 септември предходната година, когато чува диагнозата - рак на дебелото черво (цекум), а по-късно са открити и разсейки. Започва химиотерапия, която оказва помощ за понижаване на метастазите. През април стартира втора линия на лекуване при олекотен режим. През юни скенерът демонстрира към 50% нарастване на размера на метастазите, както и нови такива в черния и белия дроб.

Най-големият боязън на Вики е, че декември свършва химиотерапията и ще би трябвало отново да я оставят на олекотен режим. А предния път за два месеца и половина нещата доста се утежниха. Нормално е да чака в този момент да се случи същото.
Затова единственият късмет за живот за Вики е лекуване в Турция. Но за това се желае средства, които за Вики и фамилията и са непостижими! Ще сме признателни на всяка помощ! - гласи апелът в групата "! ". 

Първоначалната нужна сума за зпочване на лекуване Турция е 30 хил евро.
Номер на сметка:
BIC: SOMBBGSF
BG09 SOMB 9130 1053 1678 01
Виктория Петрова Павлова
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/donate2Viki

Вашата помощ ни е нужна, даже и единствено в случай че може да сложите дарителски кутии в обекти във вашия град! - пишат основателите на акцията. - Ако имате опция да поставите дарителска кутия във вашия град, апелирам обадете се или ни напишете име, телефон и адрес на Viber на тел. 0884182593, с цел да ви доставим кутията!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ДАРИМ ЗДРАВЕ НА ВИКИ!

До момента дарителски кутии са сложени в офиса на ИзиПей в Главиница, в козметичния салон на ул. " Неофит Бозвели " зад плувния комплекс в Пазарджик, в денонощния магазин WEST в кв. " Запад ", в магазина за долни дрехи на ул. " Асен Златаров " 26, както и в София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР