Виктория обявява конкурс за най-добър музикален кавър на песента ѝ

...
Виктория обявява конкурс за най-добър музикален кавър на песента ѝ
Коментари Харесай

Виктория търси най-добрата кавър версия на песента ѝ за Евровизия “Tears Getting Sober”

Виктория афишира конкурс за най-хубав музикален кавър на песента ѝ „ Tears Getting Sober ", с която трябваше да показа България на Евровизия 2020. Търсенето ще продължи до 25 май, като всички музиканти и певици, които желаят да се включват, би трябвало да качат в YouTube или Instagram своите тълкования на песента, като употребяват #TearsGettingSober в описанията на своите видеа.

Видео обръщение от Виктория:



Големият победител ще получи опцията да се включи в онлайн музикална сесия дружно с Виктория и екипа, който работи по идния ѝ албум. Петте най-хубави тълкования на „ Tears Getting Sober " пък ще получат цялостния комплект мърчандайзинг на певица, който се продава на нейния уебсайт от през днешния ден. Победителите ще бъдат определени от Виктория и екипа ѝ.

В края на този месец следва да излезе и новата ария на Виктория, която е на британски и ще се споделя „ Alright ". Певицата снима и музикално видео, което също ще бъде показано дружно с песента.

На 16 май Виктория ще вземе присъединяване в специфичното шоу на Евровизия „ Europe Shine A Light ", което ще бъде излъчено онлайн от 22 часа в ефира на Българска национална телевизия 1. Телевизионната стратегия няма да има конкурсен темперамент, а ще бъде платформа за популяризирането на песните и артистите от анулирания конкурс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР