Виктория Капитонова е голямата победителка в Ергенът. Тя е жената,

...
Виктория Капитонова е голямата победителка в Ергенът. Тя е жената,
Коментари Харесай

Смърт в семейството върна Виктория Капитонова спешно в Русия

Виктория Капитонова е огромната победителка в " Ергенът ". Тя е дамата, която Виктор Стоянов избра, откакто в последната вечер остават двете с Дениз Хайрула и той подарява на рускинята последната си роза.

Виктор не предлага брак на 27-годишната моделка, само че й " дава обещание " сърцето си. По правилник той не е задължен да даде пръстен на избраницата си, а може единствено да й " даде късмет " за съществено обвързване след опознаване, настояват от екипа.

След като стана победителка в предаването обаче, на Виктория се постанова да замине незабавно за град Чебоксари, Русия, заради гибел на човек от фамилията й.

Красавицата, която изнесе извънредно доста ненавист на гърба си през цялото предаване от известни и незнайни хубавици, е изхвърчала за Русия по най-бързия метод и даже не е съумяла да си вземе сбогом с най-близките приятелки от предаването.

От фотосите за рождения си ден, които пусна една от претендентките за сърцето на ергена - Людмила, излиза наяве, че Виктория липсва. На въпроса на " България Днес " към едно от девойките къде е спряганата за победителка, то отговори: " По фамилни аргументи отсъства ".

Вестникът научи, че гибелта на човек от фамилията е повода тя бързо да се изнесе от страната. " Не желая да изяснявам на никого нищо, това е мой персонален избор ", споделя красивата Вики.

Капитонова е родена е в Чебоксари, Русия, само че през 2011 година идва в България, с цел да учи " Бизнес администрация и маркетинг ". Работи като инфлуенсър в интернет мрежите, а профилите й наброяват над 200 хиляди почитатели. Преди година тя взе присъединяване и в българския вид на предаването " Мастър началник ".

Виктория споделя, че има огромни персонални упоритости и високи условия към мъжа до себе си. Във визитката си тя загатва, че ще залага освен на външността си, само че и на постоянното си обучение, разсъдък и изискани маниери. Тя има вяра, че има всичко, което един мъж търси в една жена, и това очевидно е проработило в връзките й с Виктор Стоянов, който избира нея от 22 девойки. Предаването съумя да провокира интереса на публиката и стана най-гледаемият формат в часовия пояс в Би Ти Ви.

Единствената участничка, която отхвърли розата на Виктор, бе психоложката Александра. Тя показа, че не е сигурна в възприятията на ергена, тъй като, когато трябвало да застане до нея, той избрал Виктория. " Така ти награди експанзията с цвете ", разяснява пред красавеца претекста си да напусне шоуто психоложката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР