Виктория и Дейвид Бекъм са сред най-известните и богати двойки

...
Виктория и Дейвид Бекъм са сред най-известните и богати двойки
Коментари Харесай

Обраха Виктория и Дейвид Бекъм, докато били в дома си

Виктория и Дейвид Бекъм са измежду най-известните и богати двойки в целия свят и несъмнено, за тях бихме предположили, че най-малкото най-малко могат да разчитат на сигурна защита. Но даже и да са създали всичко допустимо да подсигурят дома си, в което не се и съмняваме, очевидно безпогрешно ефикасна застраховка против произшествия няма.

Неприятното прекарване за фамилията се случва още през предишния месец, само че за него английските медии осведомят чак в този момент.

Оказва се, Дейвид и Виктория са били у дома, с десетгодишната си щерка Харпър, когато на 28 февруари крадци са се промъкнали в дома им през прозореца на една от спалните на горния етаж.

За страдание, явно нарушителите са били задоволително бързи и тихи, с цел да отмъкнат полезности и персонални движимости на стойност хиляди долари, преди някой от фамилията да се усети.

За влизането с щурм и кражбата Дейвид и Виктория разбират чак откакто по-големият им наследник Круз се прибира. Именно той първи вижда счупеното стъкло и разтършуваната стая.

Очевидно обирджиите са работили професионално, откраднали са изкусно полезностите от спалнята и по-късно са избягали, описват източници пред The Sun.

Добрите вести са, че Виктория, Дейвид и децата им са добре и никой от тях не е потърпевш. Както е и изцяло естествено след сходно прекарване, към момента са разтърсени от случката, само че се възвръщат прочувствено.

А за откраднатите движимости споделят, че никоя от тях няма особена сантиментална стойност за фамилията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР