Виктория и Дениц от Ергенът са приятелки, а в това

...
Виктория и Дениц от Ергенът са приятелки, а в това
Коментари Харесай

Изневери, тройки, Tinder, срещи и още: Дениз Хайрула и Виктория Капитонова с разкрития

Виктория и Дениц от " Ергенът " са приятелки, а в това няма нищо инцидентно. Между двете има много общи неща, а за това разбираме от интевюто, което мацките дадоха особено за Vbox7.

Виктория Капитонова призна, че е излизала с мъже от Tinder. Запознала се с прелестен белгиец точно в приложението, когато пристигнала в България. Рускинята обаче показа, че не са станали гаджета, тъй като не е харесала нещо в... носа му.

Дениз си е писала с мъже в Tinder, само че не е излизала на среща с никого. Всеки знае обаче, че готина зарибявка става в Instagram. Хайрула сподели, че точно там се е запознавала с готини мъже, с които е излизала.

Виж още: Не сте го виждали по този начин! Виктор Стоянов захвърли чино панталоните и мокасините 

Мъже, длъжни сме да ви предупредим, че Дениз и Виктория обичат да наблюдават някогашните си гаджета. Оказва се, че и двете инфлуенсърки са проследявали онлайн някогашните си, а повода е единствено една - ревнивост от друга жена. На това му се споделя малко странна обич, само че въпреки всичко е обич. Вие обаче си имайте едно мислено. 

Нещо повече ни разкри Дениз! Оказва се, че тя е казвала на различен човек, че го обича, а в реалност... не е било по този начин. Дениз има опит и с изневерите, само че Виктория е безапелационна - в никакъв случай не е правила сходно нещо. Сексът за една нощ също е тематика табу за рускинята, само че не и за палавата Хайрула.

Виж още: Врачки не са нужни! Нападнаха люто Джулката, предсказаха ѝ заплашителен провал

Изневери или не, двете мацки споделиха, че нямат опит с трети човек в леглото. За Капитонова не сме сюрпризирани, само че Дениз малко ни разочарова. Е, Дениз въпреки всичко призна с половин уста, че е имало лека заигравка с друга жена и мъж, само че въпреки всичко твърди, че нищо друго не се е случило.

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_hayrulanew/, https://www.instagram.com/victoriakapitonova_pr/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР