Виктория е името на жената, която успяла да измъкне Тома

...
Виктория е името на жената, която успяла да измъкне Тома
Коментари Харесай

Виктория е жената, успяла да измъкне Тома Здравков от най-тъмния период в живота му

Виктория е името на дамата, която съумяла да измъкне Тома Здравков от най-тъмния интервал в живота му. Певецът призна неотдавна в свое изявление, че бил " келеме ", преди да срещне брачната половинка си, с която имат две деца. 

" Смятам, че доста съм се трансформирал. За положително ", показа неотдавна рокаджията, който чества 36-тия си рожден ден на 24 май.

Тома не е разкривал в какво по-точно се е изразявал този му непокорен интервал, в който бил " келеме ", и живеел в някаква мъгла. Казвал е единствено, че има доста белези по тялото и по душата си. Загубил съвсем всичките си другари. " Смятам, че съм живял кретенски ", признава Тома и благодари, че Господ му дал семейство и го изкарал от всичко това. За сложния му темперамент свидетелства и някогашната му половинка Албена Михова, с която имат 4-годишна връзка. Двамата се разделят със скандал и през днешния ден не си приказват.

Срещайки новата обич, която дефинира като същинската, артистът сложил ново начало в живота си. Жена му Виктория го избавила от деструктивното държание, в което бил заседнал. " Тя съумя да ме промени и да ме направи добър човек ", споделя рокаджията.

Запознали се на негово присъединяване. Инициативата била на другар на Тома, който попитал Виктория дали би желала да се запознае с него. Да, несъмнено, отвърнала му тя и отишла да се показа на артиста. Поговорили за музика, защото и Виктория е почитател на рока, само че не самия Тома или най-малко не до тогава. В този първи диалог бъдещите съпрузи въобще не усетили каквито и да било искри между тях. Това се случило по-късно, когато Тома писал на Виктория във фейсбук. От известие на известие възприятията им се засилили и един ден Тома решил да придвижи връзките им " на идващото равнище ".

Качил се на колата си и отишъл във Варна, където Виктория живеела тогава. Певецът бил решен да я вземе и да се прибере с нея в София, с цел да дадат късмет на любовта си. Само че с идването, Виктория се разколебала: " Не, това няма по какъв начин да стане! ". " Хайде в този момент да дойдеш с едно такси и да ти опиша нещата. Това е твоя късмет в живота! ", отвърнал й Тома. " Всъщност той не ми сподели тръгвай или не тръгвай. Той ми сподели: " Избирай си! Сега е моментът да направиш нещо велико ", спомня си Виктория. След няколко часа мъдруване, тя го последвала. Събрала си багажа и отпътувала с него в София.

Двамата си споделят публично " да " на скормна гала единствено с най-близките през 2016 г. Днес имат две деца - Алиса, която се появява малко откакто подписват брак, и Константин, който е роден през 2020 година Семейството живее в село Горна Малина, където Виктория се занимава и с благотворителна активност. Тя взе участие в съдружие от района, в което дружно с други запалянковци оказват помощ безплатно. Отделят от времето си, с цел да провеждат базари, търгове и концерти, посредством които да събират средства за разнообразни дела.

До преди да забременее с Алиса, Виктория се занимала с ръчна направа на артикули, а по-късно работела в областта на спедицията. Тома пък продължава да се занима с музика, въпреки че по никакъв начин не му е елементарно, откогато се продуцира самичък. Той се зае да движи кариерата си, откакто се раздели с компанията " Вирджиния Рекърдс ", а след това и с " Монте Мюзик " – компанията на Влади Ампов-Графа. И в двете разлъки няма драми или най-малко не се е разчуло.

Сега Тома се надява присъединяване му в шоуто " Като две капки вода " да даде мощен подтик кариерата му, както се случи през 2008 година, когато стана победител във втори сезон на музикалното съревнование " Мюзик Айдъл ". " Тогава не бях подготвен за триумфа. Пропуснах доста шансове и самичък си бях отговорен за това ", признава рокаджията.

Певецът се радва на позитивните мнения, които получава за изявите си на сцената на предаването на продуцента Магърдич Халваджиян. Смята, че хората са опознали още повече гения му, който очевидно включва и това да трансформира тембъра си. Тома е наясно, че би трябвало да съумее да се възползва от тази хубава сила и интереса на публиката. Така че сега бърза с довършването на музикалните планове, които в най-скоро време ще показа.

Зарязал молекулярната биология поради музиката.

Може би малко се знае, че преди да избере музиката за свое предопределение, Тома е учил молекулярна биология в Пловдив. Певецът, който е роден в Пазарджик, просто изгубил интерес към науката и по тази причина я зарязал.

Навремето той се заел да учи молекулярна биология, превзет от концепцията, че може да отстрани гена на стареенето. Дали решението му е било вследствие на младежка доверчивост и идеализъм или просто упоритост, само че в последна сметка след време Тома размислил. Преценил, че в случай че избави хората от старостта, ще им отнеме и тръпката в живота. Знаейки за лимитираното си време на земята, всеки би го ценил повече.

Друга любопитна детайлност за Тома е, че имал извънредно ниски оценки по музика като дребен, макар че свирел на китара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР