Виктория е името на жената, която успяла да измъкне Тома

...
Виктория е името на жената, която успяла да измъкне Тома
Коментари Харесай

Тома Здравков се надява "Капките" да дадат тласък на кариерата му

Виктория е името на дамата, която съумяла да измъкне Тома Здравков от най-тъмния интервал в живота му.

 

Наскоро артистът призна в свое изявление, че бил „ келеме “, преди да срещне брачната половинка си, с която имат две деца.

Рокаджията, който точно на 24 май навърши 36 години отбелязва, че доста се е трансформирал и добавя, че смяната му е към положително. Той неведнъж е отбелязвал, че има доста белези по тялото и душата, само че единствено до такава степен.

 

За сложния му темперамент свидетелства и някогашната му половинка Албена Михова, с която бяха дружно в продължение на 4 години. Разделили се със скандал и не си приказват и до през днешния ден.

Срещайки новата си обич, Тома сложил ново начало в живота си. Виктория го избавила от деструктивното държание, в което бил заседнал. Успяла да го промени и да го направи добър човек съгласно думите му.

 

Запознали се по време на негово присъединяване по самодейност на Виктория. При първия им диалог не усетили химия, само че по-късно Тома усетил, че възприятията му се ускоряват и един ден решил да придвижи връзките им на последващо равнища. Качил се на колата и отишъл във Варна, където живеела тя тогава. Бил решен да я вземе и да я прибере със себе си в София, с цел да дадат късмет на любовта си. Само че с идването, Виктория се разколебала. Няколко часа по-късно обаче, тя си събрала багажа и го последвала в София.

 

Двойката си споделя „ Да “ на скромна гала единствено с най-близките през 2016 година Днес имат две деца – Алиса и Константин. Живеят в с. Горна Малина, където Виктория се занимава с благотворителна активност. Тя взе участие в съдружие от района, в което дружно с други запалянковци оказват помощ безплатно. Отделя от времето си, с цел да провежда базари, концерти и търгове, посредством които събира средства за разнообразни дела.

 

Тома пък продължава да се занимава с музика, въпреки да не му е по никакъв начин елементарно, откогато се продуцира самичък. Надява се присъединяване му в „ Капките “ да мощен подтик на кариерата му, което се случи през 2008 година, когато стана победител във втория сезон на „ Мюзик Айдъл “. Към днешна дата си дава сметка, че тогава не бил подготвен за триумфа и пропуснал голям брой шансове.

Към момента се е заел да довърши музикалните планове, които ще показа в най-скоро време.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тома Здравков „ Като две капки вода “ Виктория Албена Михова „ Мюзик Айдъл “.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР