Виктория Боня е една от най-известните рускини. Блондинката е водеща,

...
Виктория Боня е една от най-известните рускини. Блондинката е водеща,
Коментари Харесай

Скандална рускиня: Исках дете от Григор Димитров, а той тръгна с най-добрата ми приятелка

Виктория Боня е една от най-известните рускини. Блондинката е водеща, актриса и инфлуенсър и не се свени да споделя за любовния си живот, в който изобилства от известни спортисти. Преди дни 41-годишната Боня съобщи, че е имала връзка не с кого да е, а с българския тенисист Григор Димитров. При това дълга и сериозна.

Рускинята живее в Монте Карло, тъкмо като Гришо. А трагичната разлъка сред двамата е настъпила, откакто той е почнал връзката си с Лолита Османова, която Виктория дефинира за своя най-хубава другарка.

" Струваше ми се, че той е съвършен. Това беше индивидът, който желаех да прегръщам непрекъснато. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да допускам, че тази усмивка е откровена, същинска. Започнах да му отдавам качества, каквито той нямаше. В един миг му споделих, че желая семейство и дете. Бях на възраст, на която към момента можех да родя второ дете. Той сподели, че също го желае и е подготвен. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче ", показа Боня и добави:
View this post on Instagram

" Преживях ужасни моменти. Сигурно и на нея в този момент споделя, че я обича и е подготвен на всичко. Заради него една част от мен към този момент не вижда положителното, хубостта, не има вяра в любовта. Това боли, доста боли "

Снимка: Instagram

Лолита Османова за първи път се появи покрай Димитров преди година. От тогава двамата са двойка, макар че неотдавна имаше интервал, в който таблоидите се съмняваха, че връзките им не престават. Двамата обаче затвориха устите на всички, откакто Лолита не пропусна нито един мач на Димитров от последния му шампионат в Индиън Уелс, където той стигна до полуфинал.

Виктория Боня постоянно споделя за подвизите си на любовни фронт. Преди време тя се хвалеше с връзки със звездите на " Пари Сен Жермен " - Неймар и Килиан Мбапе, както и с някогашните футболисти Дидие Дрогба и Луиш Фиго.
View this post on Instagram

Боня има щерка - Анджелина, която е на 8 години. Баща ѝ е Алекс Смерфит, който е наследник на ирландски милионер.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР