Виктория Бекъм представи нетърпеливо колекцията си за 2018 година на

...
Виктория Бекъм представи нетърпеливо колекцията си за 2018 година на
Коментари Харесай

Ексклузивни СНИМКИ: Виктория и Дейвид Бекъм излязоха на романтична вечеря, футболистът издъни жена си с потресаващо облекло

Виктория Бекъм показа нетърпеливо сбирката си за 2018 година на Седмица на модата в Ню Йорк тази неделя. Тя и брачният партньор й Дейвид Бекъм бяха в въодушевление да честват и излязоха на сантиментална среща в града в мегаполиса. 43-годишната спайс-ка още веднъж разруши с типичната за себе си стилна визия, написа Daily Mail.
Двойката бе оставила децата у дома, с цел да се полюбува на спокойствието и наличието на другия.

Вики сподели слабите си крачета и акцентира тънката си талия с съвременен деним и разкроена риза, която се прибира нежно в него и се връзва с панделка към врата. Токчетата са запазена марка на дизайнерката и тя още веднъж не изневери на себе си. Визията й е зашеметяваща.

Отдалечавайки се от фронта на стила на жена си, 42-годишният Дейвид облече сива фланелка, на която имаше две дупки и проблясъци на мускулестите му мощни ръце.

Прическата на Дейвид също не е измежду най-актуалните, а изсветлените краища на косата му бяха неразбираеми за аудиторията.

Дребната звезда свързва тениската с чифт дънки по тялото, като приключи визията си с кестенови ботуши.









Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР