Виктория Бекъм подстригва най-малкото си дете, за да стане новото

...
Виктория Бекъм подстригва най-малкото си дете, за да стане новото
Коментари Харесай

Виктория Бекъм „подрежда Харпър да бъде лице на семейството и да пусне Beauty line“

Виктория Бекъм подстригва най-малкото си дете, с цел да стане новото лице на фамилията им – с вярата щерка Харпър Севън да помогне за увеличение на фамилното благосъстояние.

49-годишната Спайс Гърлс е горда майка и брачен партньор Дейвид, 48, въпреки и горделив татко на трима сина, с 24-годишния несполучлив готвач Бруклин, 21-годишния упорит футболист Ромео, и 18-годишният провален артист Круз. Говори се, че в този момент вниманието се насочва към 12-годишната Харпър Севън, с цел да стане инфлуенсър - и даже има проекти тя и Виктория да основат линия грим дружно.

Харпър е релативно предпазена от очите на обществеността от родителите си - само че се твърди, че има проекти тя да започва страница в Instagram. А Вики се споделя, че е в подготвеност, с цел да управлява щерка си, с цел да подсигурява, че тя основава най-хубавото наличие в обществените медии, което могат да измислят дружно.

Източник сподели на Хийт: „ Харпър е разчувствана, че най-сетне ще бъде разрешено да бъде в обществените мрежи медии, само че Виктор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР