Виктория Бекъм изглеждаше потисната, докато се мъчеше да ходи с

...
Виктория Бекъм изглеждаше потисната, докато се мъчеше да ходи с
Коментари Харесай

Дори и със счупен крак: Виктория Бекъм не изневери на стила си

Виктория Бекъм изглеждаше потисната, до момента в който се мъчеше да върви с патерици, откакто си счупи крайници при случай. 49-годишната Виктория бе забелязана да излиза от ресторант в Нотинг Хил след вечеря с другари, заяви „ ОК! “.

Бившата " Спайс гърлс " избра да скрие лицето си с големи слънчеви очила и носеше дългата си коса пусната. Тя се движеше с патерици, а левият ѝ крайник беше обут в защитна обувка.

Victoria Beckham steps out in protective boot and relying on crutches after breaking foot
— Daily Express (@Daily_Express)
Не изневерявайки на стила си, Виктория въпреки всичко изглеждаше стилно в черен чеп, черен пуловер и носеше дребна черна обувка на здравия си крайник. Тя даже съчета черните си патерици и защитна обувка с облеклото си.

Съобщава се, че Виктория е счупила крайници си при случай във фитнеса.

Victoria Beckham breaks foot in gym accident
— Film-News.co.uk (@FilmNewsWeb)
Съпругът ѝ Дейвид Бекъм осведоми почитателите си в обществените мрежи за случая, като разгласява фотография на Виктория със специфичен ботуш на крайници. Той написа: " Очевидно дребният случай на жена ми във фитнеса е бил чисто строшаване " .

Victoria Beckham downcast as she struggles on crutches after breaking foot in shock accident
— OK! Magazine (@OK_Magazine)
Виктория също по този начин описа на почитателите си, че се е контузила по време на заниманията си във фитнеса. На Деня на влюбените тя показа фотография с лед на крайници си и сподели: " Честит Свети Валентин на мен... паднах във фитнеса!!! ".

Дейвид се пошегува какъв брой огромен наподобява пръстът на Виктория на фотографията, като сподели: " Колко огромен е пръстът ти? Никога не съм го забелязвал преди ".

Victoria Beckham refuses to let her medical boot cramp her style as she teeters along in £900 heels and crutches after breaking her foot
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Нараняването на Виктория последва малко откакто тя се появи със снаха си Никола Пелц на премиерата на последния филм на младата актриса, с което даде знак за завършек на слуховете за тяхната омраза.

Източник заяви извънредно за „ OK! “, че двете публично са " поставили край " на разногласието си, откакто съгласно известията са се скарали поради дизайна на сватбената рокля на Никола.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР