Виктория Бекъм е звездата в специалното издание The Luxe Issue

...
Виктория Бекъм е звездата в специалното издание The Luxe Issue
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Култът към слабото тяло е демоде! Има доста закръглени и успешни жени!

Виктория Бекъм е звездата в специфичното издание The Luxe Issue на сп. " Grazia ", което ще излезе в 14 страни по света. На всички фотоси към него известният дизайнер носи творения от новата си линия облекла VB Body.

В специалното изявление 48-годишната брачна половинка на Дейвид Бекъм приказва за измененията, които се пробва да направи в тялото си и желанието да се усеща секси. " Демоде е да искаш да си доста слаба! Мисля, че дамите през днешния ден желаят да наподобяват здрави и с извивки. Искат да имат гърди и дупе. И колкото повече извивки имаш, толкоз по-добре ще ти стоят моите облекла ", споделя още тя пред списанието. 
   View this post on Instagram

 

Като майка на 10-годишната Харпър, Виктория споделя, че е щастлива, че дамите през днешния ден знаят по какъв начин да ценят по-извитите си форми и да се усещат свободни и задоволително уверени.

" В Маями има много закръглени и сполучливи дами, знаете ли? И наподобяват в действителност фантастично. Показват телата си с доста самочувствие. Такова отношение и жанр са доста освобождаващи и съм щастлива да виждам този образец все по-често ", споделя Бекъм.

Виктория признава и че в последните години се пробва да оформи тялото си, с цел да се усеща още по-секси в него. " Вече няколко години колкото повече време извозвам в работа с модата, толкоз повече облекла нося, и в последна сметка се усещам като „ заровена “ под всички тези пластове. Миналата година взех решение, че желая смяна. Особено откакто преборих и Covid. Исках да се усещам още веднъж секси. Въпреки че се обличам за себе си, боготворя обстоятелството, че Дейвид ме обича в тези рокли. Мъжете постоянно ще харесват по-пищните форми... кого сме заблуждавали толкоз време ", признава тя пред списанието.

Бившият член на Spice Girls през днешния ден се концентрира върху тренировките с тежести. " Ако преди години постоянно се опасявах от тежестите, то в този момент се оказа, че ги обичам. Имам си даже специфични ръкавици, които да нося по време на тренировките си. Хубаво е да променяш нещата, да сменяш упражненията и да виждаш по какъв начин тялото ти работи. В момента имам доста повече мускулен тонус ", прибавя Бекъм.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР