Виктория Бекъм е в по-добра форма от всякога и много

Виктория Бекъм е в по-добра форма от всякога и много ...

Виктория Бекъм, виното, текилата и как поддържа форма.

Виктория Бекъм е в по-добра форма от всякога и много жени се чудят каква е нейната тайна. Дизайнерът води динамичен начин на живот, като жонглира между кариерата, семейството и любимия мъж. Но това не й пречи винаги да намира време и за тренировки.

В последното си интервю за предаването си This Morning госпожа Бекъм сподели, че се опитва да живее наистина здравословно и има много високи изисквания както към себе си, така и към към тялото си.

Прясна риба, свежи зеленчуци, много плодове и много вода са неизменна част от ежедневието на бившата спайска. Целият този стриктен режим, работата и грижите за четирите деца понякога й идват малко в повече и Виктория знае, че някой може да я сметне за скучна.

"Не казвам, че не съм забавна, но понякога имам нужда от няколко чаши червено вино или няколко текили, за да си върна баланса", споделя тя. Именно алкохолните питиета са и прегрешенията, които развалят иначе стриктния й режим. Но явно без тях не може.

Освен с чаша алкохол, госпожа Бекъм обича да релаксира и с книга в ръка. за четене обаче й остава време чак след като се прибере от работа към 20 часа и вечеря със семейството си, пише Daily Mail.

Госпожа Бекъм е категорична, че не се притеснява от възрастта, не се страхува от остаряването, а просто се старае да изглежда възможно най-добре за годините си, да бъде най-добрата версия на себе си. /lifestyle.bg

Източник: dnesplus.bg