Виктория Бекъм доби световна популярност през 90-те като Пош Спайс

...
Виктория Бекъм доби световна популярност през 90-те като Пош Спайс
Коментари Харесай

Какво Виктория Бекъм направи за пръв път заради Дейвид

Виктория Бекъм доби международна известност през 90-те като Пош Спайс от Spice Girls. След това обаче стана брачна половинка на Дейвид Бекъм и майка на четири деца, а музиката размени с модата. Въпреки че в последните години стилният й бранд търпи разтърсвания, тя не се отхвърля от него и доказателството за това е новият й план.
 Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм в Beckham - документалната поредност на Netflix за връзката и брака им
Когато Дейвид рискува всичко поради Виктория

Двамата против всички

За пръв път тази седмица Виктория Бекъм ще показа своя серия от три парфюма, всеки от които улавя нейните " мемоари за места и прекарвания ". А акцията за тях съумя да провокира огромен интерес, тъй като тя за пръв път влиза в ролята на рекламно лице на собствен артикул. И то не по какъв начин да е, а много секси и провокативно.

В профила си в Instagram брачната половинка на Дейвид Бекъм публуква няколко фотоси и едно видео, с които показва един от парфюмите и загатва за останалите. А от описанието разбираме, че огромното ентусиазъм за ароматите е получила от връзката си с футболиста, в която несъмнено има доста запаметяващи се моменти, които си заслужава да бъдат уловени в бутилка.

Като да вземем за пример парфюмът Portofino 97` мирише на " процъфтяваща романтика " и въплъщава първото им любовно бягство в италианското градче през 1997 година

На различен кадър  позира по секси дантелено долни дрехи в черно, а акцент несъмнено са мускулестите й ръце. А в мненията под фотографията откриваме отзиви, че това изобщо не е нейното тяло и че не е по никакъв начин женствено. Други пък прецизират, че ръцете й са такива, тъй като постоянно тренира пилатес.

В късото видео към виждаме дизайнерката в секси пози, облечена в транспарантна, блестяща рокля и с мокра коса.

Вторият парфюм от сбирката носи името Suite 302 - на номера на стаята в парижки хотел, която двамата постоянно си наемат през годините. Третият аромат San Ysidro Drive. Това е името на улицата в Лос Анджелис, на която се намира домът им.
 Как фамилията на Дейвид и Виктория Бекъм се радостни край крайбрежията на Хърватия
Какво не доближава на Дейвид и Виктория Бекъм

Семейната почивка на яхта продължава

Всички те ще бъдат налични за продажба от 29 септември на уеб страницата на Victoria Beckham Beauty. Ще има и лимитирана сбирка с по 30 бутилки от всеки парфюм, изрисувани ръчно и с подписани от Виктория Бекъм кутии.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР