Виктория Бекъм беше видяна да накуцва на излизане от ресторант

...
Виктория Бекъм беше видяна да накуцва на излизане от ресторант
Коментари Харесай

Виктория Бекъм счупи крак във фитнеса

Виктория Бекъм беше забелязана да накуцва на излизане от ресторант в лондонския Нотинг Хил с патерици в четвъртък, съобщи Mirror.

Същия ден брачният партньор на звездата от Spice Girls Дейвид Бекъм удостовери, че тя е счупила крайници си във фитнеса. В Instagram 48-годишният Дейвид сподели за 49-годишната си половинка: „ Очевидно дребният случай на жена ми във фитнеса се оказа чист неуспех “.

Футболистът-суперзвезда разгласява фотография на Виктория, обута в медицински ботуши, до момента в който отпуска наранения си крак на плюшена възглавница.

 Виктория Бекъм счупи крайник във фитнеса СНИМКА - 2
Снимка: Instagram
Но като оставим счупените кости настрани, майката на четири деца изглеждаше блестяща, както постоянно, когато излезе в столицата към края на седмицата, избирайки шикозна напълно черна визия на вечерята си с другари, написа изданието. Виктория съчета подплатената обувка с чеп, черен пуловер и чифт затъмнени слънчеви очила - даже притискайки десния си крайник в изострен котешки ток. Класически изискан.

Неприятната контузия на Виктория във фитнеса пристигна малко откакто тя даде отговор дали е „ разчувствана “ от опцията скоро да стане баба. Освен 24-годишния Бруклин, който се ожени за милиардерската наследница Никола Пелц през 2022 година, Виктория и Дейвид са родители и на Круз, 18, Ромео, 21, и 12-годишната Харпър Бекъм.

Тя изглеждаше смаяна от въпроса и отвърна: „ Какво?! Уау, дръжте ме! Не мисля, че към момента се случва, в случай че вие не знаете нещо, което аз не ".

Бруклин и брачната половинка му Никола ще честват втората си годишнина от сватбата през април тази година. И двамата ясно демонстрираха, че желаят да бъдат млади родители. Актрисата от „ Трансформърс “ Никола неотдавна показа вярата си да имат дете с Бруклин в изявление за Cosmopolitan.

“Искам да имам бебе и незабавно да се върна на работа ” сподели тя пред списанието. " Определено желаеме деца. Първо имаме потребност от къща, изключително тъй като имаме толкоз доста кученца. Бруклин в действителност желае деца в този момент, само че аз желая първо да направя още няколко неща в кариерата си. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР