Виктория Бехар изхвърча като коркова тапа от Нова телевизия заради

...
Виктория Бехар изхвърча като коркова тапа от Нова телевизия заради
Коментари Харесай

Виктория Бехар изхвърлена от Нова телевизия заради долни интриги и космическа заплата

Виктория Бехар изхвърча като коркова запушалка от Нова телевизия поради пропуски в работата си, които не дават отговор на галактическата ѝ заплата, заяви Блиц, цитирайки свои източници в медийните среди.

Бехар съумяла да си уреди тлъсто заплащане още преди да бъде завършена договорката за продажбата на Нова телевизия. Тя употребила всевъзможни подкрепи, с цел да се уреди със синекурен пост в медията.

На всичкото от горната страна скромната откъм професионални качества, само че лакома като хиена за финикийски знаци Бехар парадирала на всички места, че познава новите притежатели. Срещу това тя трябвало да се уреди с позиция и да управлява „ стратегическите планове “. Бехар, която в последните години смени Българска национална телевизия и България он еър, имала безкрайни искания, описват нейни някогашни сътрудници. Тя желала да ѝ бъдат обезпечавани рекордни бюджети, които да харчи както откри за добре.

Веднага откакто схванала за уволнението си, Бехар почнала да звъни телефони на свои близки публицисти в бутикови уеб сайтове, които се устоят от грантове. За да се изкара героиня даже сътворила лъжата, по какъв начин на планьорка задала „ неуместен въпрос “ за Делян Пеевски.

Свидетели на въпросната планьорка се кълнат, че Бехар сътворила лъжата, с цел да се хареса на протестърските медии, които да мултиплицират лъжата ѝ.

Репортери и оператори отдъхват при новината за нейното освобождение, тъй като Бехар е кралица на интригите. Нещо повече - за нула време съумяла да раздели на групи нюзрума. Подмазвала се на някогашни фрагменти на БТВ, които се озовали преди години в Нова, и се подигравала с труда на опитните чиновници на малкия екран. Черната работа вършели неините сътрудници, до момента в който тя била заета да подреди личния си професионален пъзел, подплатен с многохилядна заплата.

Номерът ѝ, обаче няма по какъв начин да мине в медийния отрасъл, който прекомерно добре познава манталитета ѝ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР