Виктория бе една от претендентките за сърцето на Евгени, която

...
Виктория бе една от претендентките за сърцето на Евгени, която
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът 2: За послените си моменти в предаването

Виктория бе една от претендентките за сърцето на Евгени, която бе сложила си в Топ 5, а в нашата персонална ранглиста тя даже бе на трето място. Но за какво в действителност и двете прогнози се оказаха неправилни?

" Май аз сама си го провокирах. Просто взех решение да бъда на 100% почтена с Евгени и да му кажа за това какво в действителност изпитвам. Смятам, че в любовта няма място за неистини и половинчати истини ", показа тя пред нас.

Оказва се, че Виктория се записва за предаването още преди да разбере кой ще бъде новият ерген на България.  По това време тя към момента е в Индия и таман е тръгнала по своя път на себеопознаване и прекарване на нови страсти. Тя отваря уеб страницата на кастинга и в продължение на няколко часа тя съумява да отговори на всички над 200 въпроса там.

" Най-много усетих Евгени на нашата самостоятелна среща, която беше и една от първите въобще. Спомням си, че супер доста се притеснявах. Установих, че той обича ние да вършим крачките към него, а той е просто доста добър слушател и анализатор. ", продължава Вики.

Малко преди са напусне предаването, Вики се сблъска със строгите думи на Ирина, която я упрекна в това, че е несигурна и че заема мястото на друга дама, която в действителност е желала да бъде до Евгени.

" Стори ми се необичайно, тъй като въпреки всичко Евгени взема решение кое момиче желае да продължи, тъй че щом е решил да отпрати дадени девойки, значи те не му пасват по някакъв метод. Това не зависи от мен. ", изяснява тя.

Вики показа още, че за нея е неразбираемо по какъв начин за един месец можеш да вземеш решение дали искаш да прекараш живота си с даден човек. Все отново предаването приключва точно с годеж и заричане във безконечна обич.

Коя участничка има най-искрени усеща към Евгени? Какво ни прави несигурни в любовта? Как би трябвало да подходим, когато желаеме да сме открити в една връзка? Всичко това и още можете да научите от нашето изявление с Виктория!

 
Снимка/ Jenite.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР