Виктория Асенова, известна повече като Виктория от Ергенът, върти на

...
Виктория Асенова, известна повече като Виктория от Ергенът, върти на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Виктория от Ергенът овършала Боби Перуката и Добрин Гьонов, сега е любовница на Турицов

Виктория Асенова, известна повече като Виктория от " Ергенът ", върти на дребния си пръст много мъже. Тя не си поплюва и когато има опция да вкара в леглото си някой, го прави уверено и със размах. Асенова е държанка на бранителя на ЦСКА Иван Турицов, само че това не е всичко! Той е зет с изпълнителния шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов, научи Lupa.bg.

Брюнетката, за която се твърди настойчиво, само че към момента не публично, че не работи в БФС. И това може да не е инцидентно, защото тя постоянно е обслужвала полово и някогашния президент на централата Борислав Михайлов, разкриха наши източници от коридорите в Бояна.



Виктория Асенова беше секретарка на изпълнителния шеф Борислав Попов и изпълняваше функционалностите на " управител футбол и обществена отговорност " в БФС.



Вики може и да не е огромна хубавица, само че сменя мъжете като носни кърпички

Преди това отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948, откъдето започва любовната й спекулация с Добрин Гьонов. Двамата с рижкото не престават да се виждат и да се любуват един на различен, научи нашата медия.



Добрин Гьонов - едната част от любовния триъгълник

Това е и една от аргументите тя да разгласява в обществените мрежи фотоси с продукти с емблемата на ЦСКА 1948.

Също по този начин постоянно преди този момент беше забелязвана и във ВИП ложите на " Армията ", когато играе ЦСКА и другият й ухажор - Иван Турицов, който след края на сезона съвсем несъмнено ще напусне клуба в посока Разград, както ви осведоми към този момент Lupa.bg.



След тъгите на футболния терен Иван Турицов постоянно мачка чаршафите с Виктория

Когато е на трибуните на стадиона в Борисовата градина, Виктория постоянно е облечена във фланелка на ЦСКА и по-късно бърза да пусне своите снимки, а след края на дуелите се усамотяват с Турицов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР