Викторе, подготви се да работиш здраво, защото ще ти трябват

...
Викторе, подготви се да работиш здраво, защото ще ти трябват
Коментари Харесай

Ferrari за добро утро: Алекс Гърдева с топ подарък от аристократ, имала дългогодишна връзка с него

Викторе, приготви се да работиш крепко, тъй като ще ти трябват финанси за скъпи дарове. Е, в случай че Алекс Гърдева е новата половинка на Стоянов, то тогава ще би трябвало на истина да се потруди, с цел да надмине изненадите, които някогашното гадже на психоложката ѝ е правил.

Алекс разкри, че е имала 7-годишна връзка с мъж на име Фредерик от Швеция. Двамата се срещнали в Мадрид, където Алекс известно време работила и имала друга връзка.

Виж още: След хейта: Сама ли си изтри Instagram профила Виктория Капитонова?

" Един ден видях една доста готина кола и желаех да се фотографирам пред нея, само че той ме видя и ме предложения да се фотографирам вътре. Тогава си помислих, че е цялостен ненормалник, доста се тормозих ", описа Алекс, а останалото е история.

Въпросният мъж подарил Ferrari на Алекс, само че не сме сюрпризирани. Тя показа, че той имал съществено родословие, а фамилията му одобрили изцяло връзката им. Алекс обаче къса с Фредерик, тъй като се влюбила в друго момче.

" Бях млада и доста глупава, и срещнах едно българско спортистче... колата не ми я даде, само че имах два бизнеса от него, които не ги взе ", описа Алекс. Шведът през днешния ден е щастливо женен, само че Алекс се познава с жена му и даже поддържат другарски връзки.

Виж още: Край на русото: Павела Апостолова към този момент не е от тима на русокоските

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР