Виктор Стоянов ще остане в историята като първият ерген в

...
Виктор Стоянов ще остане в историята като първият ерген в
Коментари Харесай

Разтърси: Виктор Стоянов с шокиращо разкритие за "Ергенът", продуцентите са в несвяст!

Виктор Стоянов ще остане в историята като първият ерген в едноименния формат. Който, апропо, не се излъчва единствено у нас, а по целия свят. Е, Виктор бе късметлията да търси любовта в " Ергенът " - сезон едно, само че не я откри там, а отвън предаването.

Може би тъкмо това - чувството, че неговото момиче не е вътре, го е предиздвикало да изгуби разсъдъка си за няколко часа и да си " грабне чукалата ". Да, оказа се, че Стоянов безусловно е избягал от предаването, офейкал, чупил се, както желаете го наречете...

" Дойде ми допълнително. Не знам какво ми стана, само че една вечер просто щях да гръмна. Измъчвах се, че вътре има девойки, които очевидно изпитват усеща към мен и които аз ще нараня. Отговорността ми пристигна допълнително, отговорността към страстите на другите, които не желаех да контузвам. И направих, каквото направих ", смее се Виктор пред онлайн уебсайт.

А това, което направил, е да гаврътне небрежно две чаши, цялостни с уиски и да тръгне необут, единствено по джапанки из планината, с цел да се добере до мотора си. След което го яхнал и няколко часа обикалял да си проветри главата.

" В последна сметка имах контракт и се върнах в имението. Това, което заварих там обаче, ме шокира и тогава осъзнах какво съм сторил. Единият от продуцентите плачеше, а другият пък беше люто гневен. Разбрах на какво съм ги подложил и съжалих ", споделя Виктор Стоянов.

Дали и Евгени Генчев няма да я свърши същата?!...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР