Виктор Стоянов, познат на всички като Ергенът от най-романтичното риалити,

...
Виктор Стоянов, познат на всички като Ергенът от най-романтичното риалити,
Коментари Харесай

Ергенът Виктор най-после се показа с гаджето

Виктор Стоянов, прочут на всички като " Ергенът " от най-романтичното риалити, разкри, че към този момент е привързан мъж. Пред Петя Дикова най-желаният мъж у нас проговори за почивката си в Париж, както и за идното му присъединяване в театрално турне из страната.

„ В Париж беше отлично! Бях си взел четири чифта обувки, само че толкоз доста ходихме, с цел да преглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора “ – показа с усмивка Виктор, визирайки приятелката си.

Той призна, че към този момент не е ерген.

„ Не съм благоприятен, нямам халка, само че съм благополучен. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в " Ергенът ". Може би е по-подходяща за мен. Това е дамата, от която нуждая се, само че не желая да споделям повече. Много неверни неща се пишат в някои уеб сайтове, други са на прав път, само че желая да запазя щастието за себе си “ – разясни Виктор.



Мария пусна обща фотография с Виктор

Той призна, че първоначално славата и вниманието към него са били шокиращи. Не е можел да отиде до магазина, без да го спрат или снимат.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР