Виктор Стоянов несъмнено е най-желаният и търсен мъж в България

...
Виктор Стоянов несъмнено е най-желаният и търсен мъж в България
Коментари Харесай

Ергенът разказа как е хванал бивша половинка в изневяра

Виктор Стоянов безспорно е най-желаният и издирван мъж в България към днешна дата. Все отново, той е в основната роля в сантименталното риалити предаване " Ергенът ", а по всичко проличава, че даже след предаването любовният му статут е неизменен. Оказва се обаче, че даже и той е имал своите слаби моменти и е бил мамен.

По време на радушен диалог в компанията на Деница, доста мъчителни мемоари и за двамата изплуваха на повърхността. Успешната русокоска показа, че е хванала някогашния си другар в неистина, откакто той сякаш бил упражнявал, само че спортните му тениски били неизползвани.

" Живеех с този мъж и постоянно съм му имала цялостно доверие за всичко, в никакъв случай не съм се съмнявала в него. Веднъж ми сподели, че е ходил на езерото Панчареево, с цел да гребе, само че видях, че и двете му тениски са изцяло чисти и в действителност не ги е употребявал. Когато го попитах дали е спортувал, той отговори, че е... Почувствах се излъгана, все едно ти забиват нож в гърба.

На собствен ред Виктор също показа своя горчив опит. Той е бил измамен, че половинката му е в командировка на морето, само че се оказало, че тя е там, само че с различен мъж.

" С непосредствен другар отиваме да я изненадаме на морето, стопираме по пътя, с цел да купя букет. Е, изненадах я, само че освен нея. Изненадах и себе си. Не ме болеше толкоз от самата невярност, а че в този миг тя беше и най-хубавият ми другар, почувствах се самичък, зарязан. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР