Виктор Стоянов, който всички зрители продължават да наричат Ергенът, заместни

...
Виктор Стоянов, който всички зрители продължават да наричат Ергенът, заместни
Коментари Харесай

Ергенът смени Сашо Кадиев в Преди обед

Виктор Стоянов, който всички фенове не престават да назовават Ергенът, заместни Сашо Кадиев в студиото на " Преди обед ". Бившият гребец, който написа книга сега, седна като коментатор, а не като водещ до Деси Стоянова и още веднъж удостовери, че има жена да себе си. Стоянов не пожела да назове името й, макар че Мария Тарашманова към този момент е разконспирирана. Младият мъж не скри, че тя била компактно до него в дните, когато предаването бе най-обсъжданата тематика в България и Виктор се чувствал на показ всеки един миг.



Мария съумяла да му обезпечи успокоение и домакински уют, до момента в който на улицата Стоянов бил непрестанно обект на внимание и всички навлизали в персоналното му пространство. Водещата Стоянова не разкри къде е Сашо Кадиев, само че Хотнюз написа, че той е с приятелката си в Малта.
Влюбените се любуват на екзотиката на острова по време на къса почивка. Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са запалени пътешественици и при всеки комфортен случай обикалят света. Двамата бяха в Америка, където Кадиев бе на турне, а предишното лято в Италия със семейство Петканови. Преди дни Чоева означи рождения си ден също в чужбина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР