Виктор Стоянов е суетен мъж, а това е повече от

...
Виктор Стоянов е суетен мъж, а това е повече от
Коментари Харесай

Виктор Стоянов с признание! Ергенът без срам проговори за специална процедура

Виктор Стоянов е суетлив мъж, а това е повече от видно за всички. Ергенът в този момент би трябвало да поддържа даже още повече визията си, с цел да дава отговор на упованията. Оказва се, че с изключение на тренировки, Виктор Стоянов се е подлагал на някои разкрасителни процедури, които в днешно време не са необичайност.

В София не сме привикнали да гледаме мъже с присадени коси и бради, само че в Истанбул на всяка крачка може да срещнете такива мъже, както и много други хора, претърпели корекции на брадичката или носа си. Е, Стоянов не си е правил пластична интервенция, само че не крие, че се е подложил на присаждане на коса.

Виж още: Хубави, само че зли: БГ звездите, чиито темперамент ги загрозява! Дениз, Кулагин и още

Доста консуматори заподозряха, че Виктор се е възползвал от услугите на модерната разкрасителна медицина, само че неотдавна се появи видео, в което ергенът приказва намерено и благодари на клиниката, в която е осъществена операцията. Е, при него всичко е минало много сполучливо, в случай че го съпоставяме с Дани Петканов, който несъмнено не се радва на топ резултати в това отношение.

Виж още: Йордан Петков: кметът на труфя и лукса в Instagram 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР