Виктор sdy Оруджев вече не е част от Natus Vincere.

...
Виктор sdy Оруджев вече не е част от Natus Vincere.
Коментари Харесай

sdy си тръгва от NAVI, украинците залагат на млад талант

Виктор " sdy " Оруджев към този момент не е част от Natus Vincere. От през днешния ден нататък пробният интервал на 25-годишния украинец завършва и на негово място влиза Андрии " ⁠npl⁠ " Кухарский.

Младокът не се показа ослепително по време на своя Tier 1 дебют във финалите на BLAST в Абу Даби, където изигра три карти и проработи едвам 0.67 рейтинг. Все отново точно npl ще стартира сезона с NAVI и ще размени sdy.

Докато запълваше мястото на пети човек в украинската организация, sdy съумя да завоюва трофея от BLAST Premier Spring, да изиграе един от най-емблематичните финали в CS:GO - този на IEM Кьолн против FaZe Clan и да взе участие на Мейджъра в Рио.

" Никога не съм си представял какъв брой бързо ще науча толкоз неща за играта, а и отвън нея. Вече имам по-правилна визия за това по какъв начин би трябвало да се работи и по какъв начин се прави огромен тим. Благодарен съм за всичко, което постигнахме и искам единствено хубаво на NAVI ", показа Оруджев, а загатна също, че стартира да търси тим за следващата година.

Йоан Иванов

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР