Виктор Орбан бе избран за четвърти път на поста министър-председател

...
Виктор Орбан бе избран за четвърти път на поста министър-председател
Коментари Харесай

Fox News: Западът се опитва да опозори Орбан, защото казва очевидните неща на глас

Виктор Орбан бе определен за четвърти път на поста министър-председател на Унгария и западните медии започнаха да го клеветят, съобщи Тъкър Карлсън, водещ на Fox News. Така CNN назова Орбан „ властнически водач “ и „ основен съдружник на Путин “. Според водещия на Fox News, Западът се пробва да опозори унгарския водач, тъй като осмелява да каже на глас очевидните неща, написа

Втората ни добра вест е, че през вчерашния ден Виктор Орбан беше определен за четвърти път, спечелвайки изборите с безапелационна победа. В речта си Орбан го назова „ победа за рационалния шовинизъм “, което сигурно е правилно, както и укор към, и изтъквам, „ вътрешната левица, интернационалната левица, брюкселските бюрократи, империята на Сорос с цялата й парите, интернационалните мейнстрийм медии и в последна сметка в следствие даже президентът на Украйна. Струва си да се означи, че всички тези сили и хора бяха пламенни съперници на преизбирането на Виктор Орбан.

И е разбираемо за какво. Той прави неща, които в никакъв случай не би трябвало да се вършат. Орбан споделя очевидното на глас. Например предишното лято той ни сподели, че с цел да защитим фамилиите, първо би трябвало да осигурим защитата на държавните граници.

Виктор Орбан: Ако някой, без да получи позволение от унгарската страна, пресече границата ви, би трябвало да отбраните страната си. И кажете: " Момчета, спрете! " Ако желаете да преминете границата, елате при нас, има законова процедура. Тя би трябвало да бъде следвана. Но човек не може да премине границата без никакви ограничавания, позволения, какъвто и да е принос или надзор от страна на унгарската страна. Опасно ли е. И неговите хора би трябвало да бъдат предпазени от всяка заплаха.

И мислите, че имате право на това?

Виктор Орбан: Разбира се! То е обещано от Бог, от природата. Имаме всички причини, тъй като това е нашата страна, нашето население, нашата история, нашият език. Следователно, ние би трябвало да го създадем. Разбира се, в случай че сте в неволя и няма никой по-близо до унгарците, тогава би трябвало да помогнете. Но не можете просто да кажете: „ Това е хубава страна. Искам да дойда и да се установя тук, тъй като тук животът е по-приятен.” Да пристигна тук не е право на всеки човек. Няма метод. Защото това е нашата земя. Това е нация, това е общественост, това са фамилии, история, традиция, език.

История, традиция, език. Намерете петима души, които са срещу.

Срещу това са тези, които ненавиждат концепцията за страни като такива. Тези, които биха желали да заличат всички разлики сред страните, тъй като по този начин биха имали повече власт.

Но дано погледнем огромната картина. Току-що видяхте човек, който ръководи страна с 10 милиона души в Централна Европа. И той прави всичко малко по-различно – не радикално друго, а малко по-различно. Какво е толкоз заплашително в това, че той ръководи страна като Америка през 1998 година? Защо ги ядосва толкоз доста? Защото това е предизвикателство за техния монопол. Те са му ядосани по същата причина, заради която скоро ще бъдат не по-малко ядосани и на Илон Мъск. Той оспорва монопола им. В последна сметка монополът е единственото им преимущество. В изискванията на пазарна конкуренция те ще изгубят. Защото продуктите им са ужасни.

И по този начин, незабавно – и това няма да ви изненада – нашите медии започнаха да клеветят Виктор Орбан. Орбан би трябвало да бъде спрян! В името на демокрацията! Човекът, който преди малко е определен! Днес CNN написа и изтъквам: „ Виктор Орбан, властническият водач на Унгария и основен съдружник на Путин, назова Зеленски собствен конкурент, откакто завоюва изборите. (Смях) Между другото, нищо от това не е правилно с изключение на последното изречение. Но те даже не изясняват. Само хипотеза: " Той е ужасяващ! " Той подлага на критика този, който не е разрешено да се подлага на критика. Следователно той е марионетката на Путин.

И по този начин, има няколко въпроса... Между другото, никой в ​​Унгария не е проруски. Унгария получава съвсем цялата си сила от Русия, тъй че евентуално е по-добре да не стартирате борба с Русия, която е доста по-голяма от Унгария. Много повече. Много пъти. Но в какъв смисъл той е „ марионетката на Путин “? Орбан беше един от първите европейски водачи, които осъдиха влизането на съветски войски в Украйна. Това е нещо, което не е казано в публикацията на CNN!

И апропо, по какъв начин „ властнически водач “ преди малко завоюва безапелационна победа на национални избори? Защо Виктор Орбан е „ властнически водач “, протофашист, а не просто извънредно известен четвърти министър председател?

За да отговорят на този въпрос, критиците на Орбан би трябвало да измислят нещо. Например, съгласно известията чиновници на Европейски Съюз са смутени, че - и това е най-хубавият откъс! „ Г-н Орбан употребява болшинството си в Народното събрание, с цел да пренапише изборните закони, да преначертае изборните региони и да разреши гласоподаване по пощата без идентичност.

Така се оказва, че в случай че сте властнически водач, можете да позволите на хората да гласоподават по пощата. И това не може да бъде позволено... в Унгария. Той е властнически, в случай че го прави! Невероятен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР