Виктор Николаев разочарова маниаците на конспирации и паранормални явления.Чакаме следващ

...
Виктор Николаев разочарова маниаците на конспирации и паранормални явления.Чакаме следващ
Коментари Харесай

Виктор за извънземните в Мексико: Там са майстори на сапунките. Чакаме следващ епизод

Виктор Николаев разочарова фанатиците на конспирации и паранормални феномени.

" Чакаме идващ епизод от Мексико. Там са майстори на сапунките. Така че се отсрочва към този момент срещата с извънземните. ", съобщи Виктор Николаев по Нова тв във връзка с фигурите в Мексико, които съгласно откривателите им са тела на извънземни.

" Твърде непокътнати са за нещо на 1000 години ", разяснява Мира Иванова.

Останки от хипотетични извънземни, показани в Конгреса на Мексико преди дни, провокираха огромен интерес по целия свят.  Скептици обаче настояват, че мумиите не са същински. Появиха се догатки, че те са формирани от елементи от разнообразни животни и че издължените черепи евентуално са на лама.

Представянето на мумиите беше направено от известния публицист и уфолог Хайме Маусан, който под клетва разгласи, че те са същински и в действителност „ не сме сами във Вселената ”.

Маусан е с много спорна известност. Преди към десетина години той още веднъж сподели мумифицирани тела, за които твърдеше, че са на извънземни. Но проучвания демонстрираха, че това са остатъци на умряли преди епохи деца.

Презентацията в мексиканския Конгрес беше въодушевена от чуването преди два месеца в Конгреса на Съединени американски щати на някогашния боен водач Райън Грейвс. Американецът описа, че е имал срещи с неидентифицирани обекти в небето, само че не твърди безусловно, че това са извънземни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР