Виктор Николаев аут от ефира на Здрваей, България в коледното

...
Виктор Николаев аут от ефира на Здрваей, България в коледното
Коментари Харесай

Сензация за Коледа по Нова Тв! Здравей, България без Виктор Николаев! Ето кой седна на стола му

Виктор Николаев навън от ефира на " Здрваей, България " в коледното утро! Водещият на утринният блок очевидно е решил да прекара празника с роднините си, а на стола му през днешния ден седна новинарката Марина Цекова.

Красавицата обаче няма да се бори с новините през днешния ден напълно сама. От малкия екран са й обезпечили екранна половинка в лицето на готвача Иван Манчев. Шефът, който е и лице на Нова телевизия, изявявайки се в " Кошмари в кухнята " и " Черешката на тортата " е измежду обичаните за феновете лица, написа Блиц. 



Красавицата стартира усмихнато утрото на всички и даде обещание да замести почтено приятеля си и сътрудник Виктор. Заедно с Богомил Грозев, Деси Банова и Виктор Манчев тя описа по какъв начин е прекарала Бъдни вечер. Най-интересна е била трапезата при Грозев, който е имал пуканки и царевица измежду гозбите, даже и картофена салата. Шеф Манчев даде отлична оценка за трапезите на всеки, само че не разкри какво тъкмо е включвала неговата.

Той обаче призна, че за Коледа е получил една доста забавна писалка. " Преди доста години пък получих уокмен. Тогава съм се радвал най-вече. Не мога и до ден сегашен да не помни какъв брой мощна страст изпитах, а това беше преди повече от 20 години ", призна той.  

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР