Виктор Кузмов (52 години) e босът на канала за трафик

...
Виктор Кузмов (52 години) e босът на канала за трафик
Коментари Харесай

Бизнесменът Виктор Кузмов е босът на каналджийския канал

Виктор Кузмов (52 години) e босът на канала за трафик на мигранти, който бе разрушен от Министерство на вътрешните работи в последните часове , откакто неуместно починаха 18 афганистанци, оповестиха преди малко сътрудниците от

Проверка на Флагман.бг сподели, че на името на Кузмов има регистрирани 7 компании с друг предмет на активност - в Бургас, Несебър и Асеновград. Според прокуратурата той е тарторът на канала и мозъкът на цялата скица. Поне по два пъти месечно в камион с тайник са превозвали от Бургаско до сръбската граница незаконни мигранти. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). 

Каналът е работил от януари м.г., а Кузмов е получавал сред 500 и 1000 евро за трафикирано лице. Шофьорите, които са превозвали незаконните - по 100 евро на мигранти. Кузмов има няколко присъди, а първото му наказание е в далечната 1999 година. Последното му наказване е 5 месеца условно за каналджийство.

Установено е, че той е бил действителния притежател на камиона, който закупил от мъж на име Тачо Тачев от Търговище. Припомняме, че Виктор нощес самичък се яви в ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, минути, откакто стана ясно, че служители на реда са разкрили камиона. 52-годишният мъж се опитал да изясни, че возилото било откраднато, само че никой не му повярвал.

В същото време стана ясно, че името на водача е Атанас Атанасов. Той е от Каблешково, работи като автомонтьор-заварчик. Атанасов е упрекнат за причиняването на гибелта на мигрантите, нерегламентиран транспорт, както и за член на тайфа каналджии. Той вземал по 100 евро на мигрант.

Припомняме, че привлечени под наказателна отговорност са 6 лица. Единият е в неопределеност, напуснал е страната, издадена му е Европейска заповед за арест, търси се и посредством Шенгенската осведомителна система.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР