Виктор Колев от ТrafficX: София е на 61-о място по

...
Виктор Колев от ТrafficX: София е на 61-о място по
Коментари Харесай

1 млн. са колите в София, още 100 хил. влизат всеки ден - колона колкото от столицата до Бургас

Виктор Колев от ТrafficX: София е на 61-о място по време за напредване - 10 км се изминават за 20 минути
Забавянето на скоростта в кръстовищата понижи пътните катастрофи и жертвите

Забавеният трафик в столицата посредством другите уреди по кръстовища, пешеходни пътеки и прочие е понижил пътните катастрофи и жертвите. Най-голямо значение за сигурността има стесняването на пътните ленти в основни кръстовищата, което смъква скоростта там. Този разбор показа Виктор Колев от TrafficX - компанията, която прави интелигентна организация на трафика.

София е на 61-о място по време за напредване

Когато приказваме за ръководство на трафика, има 2 понятия - време за пътешестване и сигурност. В София сме на 61-о място с 20 минути време за прекосяване на 10 км. Не се споделя, че това е съвършеният резултат. Това е 30 км/ч, изясни специалистът на форума  на " 24 часа ", който за пръв път среща новата локална власт и държавно управление. Виктор Колев се занимава от години с съоръжения и поддръжка на системи за трафика.

Изкуствени неравности, повдигнати пешеходни пътеки, легнали служители на реда - има разнообразни способи за усмиряване на трафика, изреди Колев. Добави, че камерите на КАТ са доста малко.

Над 1,2 млн. поданици в София и 600 000 коли, а още 50 000 влизат в София през 2016 година Тогава е имало 416 светофари и две държавни трасета.

Над 1,5 млн. поданици по непрекъснат адрес в София с към 1 млн. регистрирани коли. Колко се движат вътре. На дневна база влизат към 100 000 коли, които са с регистрация не от София. Само за образец - в колона това биха били коли от София до Бургас. Той изясни, че жителите на Амстердам би трябвало да искаш позволение за паркиране, преди да си купят кола.

290 камери следят сега трафика в столицата трафика, 490 камери записват регистрациите.

Виктор Колев прикова вниманието на кметовете, тъй като ги убеди, че знае по какъв начин трафикът да стане по-смарт и безвреден. Задължително е най-малко в София в идващите години кръстовищата да се модернизират, а не да работят на локално равнище, разясни той значимостта всичко да е обвързвано.

В момента има линии на градския превоз, с които се стига по-бързо, в сравнение с с кола. " Това би трябвало да стане на всички места ", сподели Колев. Като част от общата картина обаче е и въпросът за неизбежността на наказването на недисциплинираните водачи. И изиска фишовете да се издават автоматизирано.

Въпросът за пловдивската индустриална зона - замислете се за обстоятелството, че тя е най-успешната и не е в Пловдив, там е може би нейният триумф. Аз поисквам доста триумфи на Пловдив, само че концепцията за тази зона за въглеродна индиферентност е известна в цяла Европа, само че не и в България. А тя притегля извънреден капиталов интерес, означи министърът на околната среда и водите Юлиян Попов. Той прикани кметовете да мислят и за стратегии за енергийна успеваемост като даде обещание помощ с концепциите.

Зачитайте естествените активи. Дюните са необикновено скъп стопански актив. Черноморски кметове, апелирам ви се пазете ги. Няма да създадем компромис с тях, не слагайте хотели там. Не ме хващайте за траленето и заличаването на подводното благосъстояние. Това е дълга тематика. Природният актив е необикновен стопански актив, а ние го разрушавам, сподели още министърът.

Българската организация по експортно обезпечаване е напълно благосъстоятелност на страната, капиталът ни е 27 млн. с него подсигуряваме заплащания за 5 милиарда лева Ние имаме финансово решение, което заменя банковите гаранции. Предлагаме застраховки вид гаранция и три типа застраховка на предплатено заплащане. Средствата не могат да отидат в друго направление и вие сте спокойни, че парите ви няма да отидат за различен план или за довеждане докрай на други цели. Това мисля, че е задоволително добър инструмент, с цел да може да работите с тези европейски пари, описа ръководителят на Българската организация по експортно обезпечаване Гълъбин Гълъбов.

Може да издадем гаранция за положително осъществяване, където вършим разбор на опита на компанията, която сте избрали да извърши плана, както и за следгаранционна поддръжка на тези планове, продължи той.

Предлагаме услуги за компании от вашите райони, застраховаме заеми за износ с размер до 10 млн. евро, тъй че 90% от банковия заем е застрахован при нас с високоликвидно банково поръчителство, при което банките не заделят хранителни запаси. Това също е доста комфортен план за опазване на работни места в общините. Застраховаме и заеми до 70% от компании от сегмента " дребни и междинни предприятия ". Основната активност е застраховка на търговски вземания, работим с 6 континента, уточни Гълъбов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР