Виктор Калев, обичан български актьор, често е подложен на въпроси

...
Виктор Калев, обичан български актьор, често е подложен на въпроси
Коментари Харесай

Ето защо Виктор Калев няма семейство: Това е жената, която обича от години, но тя не го иска! (СНИМКИ)

Виктор Калев, обичан български артист, постоянно е подложен на въпроси за какво няма жена и деца. Въпреки че е надарен, обаятелен и харизматичен, в никакъв случай не е показвал своя другарка. Това даже е довело до клюки, че избира мъже, само че истината е друга.

Неразделна обич

Калев е мощно влюбен в една жена и поради нея не е желал никоя друга. Той е уверен, че постоянно ще я обича. Неговите близки удостоверяват, че тази обич е повода да остане самичък.

Фаталната дама

Жената, която Виктор обича, се споделя Елена Бозова. Тя е единствено с три години по-млада от 54-годишния Калев. Двамата се познават от деца, защото са от Златоград, и дружно следват в НАТФИЗ. Виктор постоянно е помагал на Елена в образованието.

 Невъзможна обич

Въпреки мощните усеща на Калев към Елена, тя го обича единствено като другар и не може да си показа интимна връзка с него. Тази несподелена обич е източник на огромна болежка за Виктор.

Съветите на околните

Близките на Калев неведнъж са го съветвали да продължи напред и да откри жена, която ще го обича. Те се тормозят за неговото прочувствено положение, само че той не желае и да чуе за друга.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР