Виктор Генев, Неудобните“Злобата разяжда човека“! Тази велика фраза ми каза

...
Виктор Генев, Неудобните“Злобата разяжда човека“! Тази велика фраза ми каза
Коментари Харесай

Крият чудовищен позор на Иван Гешев от вчера! „Неудобните“ обаче разкриха: Като мръсно коте го…

Виктор Генев, „ Неудобните “
„ Злобата разяжда индивида “! Тази велика фраза ми сподели преди време един по-умен и по-мъдър от мен човек. След последните събития в правосъдната ни система този израз още веднъж се проясни в моето схващане. А точно:
В последните седмици основният прокурор Иван Гешев върви на екскурзии… опс визити първо в Съединени американски щати, а във вчерашния ден и в мониторинговата група LIBE в Европейския парламент в Страсбург. Тези негови ходове трябваше да му донесат външна отбрана. която да го защищити от „ неприятните “ политици, които желаят да го отстранят от поста основен прокурор.
Иван Гешев обаче не съумя да получи, това за което върви до Франция. Трябваше той да има 30-минутно чуване, което бе понижено на 15 – от почитание, че нашенецът е пропътувал дистанцията от България до европейската институция. Унижението, което е изпитал Гешев е едно от най-неприятните преживявания в кариерата му на основен прокурор. Изритан като мръсно коте, Иван Гешев не пожела да разяснява пред представители на българските медии, за какво е била понижена толкоз фрапантно процедурата по чуването му.
Екипът на www.neudobnitebg.com разбра, че Иван Гешев блъфира от самото начало с имена на остарели проблеми, които в този момент претопля, с цел да стане забавен на българското общество. За тези случаи се оказва, че няма никакви действителни доказателства и това е станало ясно на европейските ни сътрудници, които са „ били “ гласовит пестник в лицето на към момента основния ни прокурор, който се опита с реваншистки дейности да се хареса на жадната за политическа плячка навалица, само че по този начин единствено ОЛЕКНА И ПОТЪНА В КАНАЛА!!!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР