Виктор е безхарактерен пъзльо. В това са категорични зрителите на

...
Виктор е безхарактерен пъзльо. В това са категорични зрителите на
Коментари Харесай

Зрители гневни на „Ергенът“: Виктор е безхарактерен пъзльо

" Виктор е слабохарактерен пъзльо ". В това са безапелационни феновете на „ Ергенът “, които са гневни, че след вчерашния епизод той остави в шоуто рускинята Виктория, която се държа безобразно.

Инфлуенсърката до този миг тровеше Александра, наричаше я „ злото “, настройваше всички дами в къщата против нея и се гавреше с психоложката. Вчера се оказа, че е минала всевъзможни граници. Зад кадър тя е траяла да трови Александра и да ѝ приказва доста нелепости.

Без въобще да се тормози пред камерите, в разгара на коктейла, Виктория сътвори и най-големия скандал в шоуто – лисна чаша с вода против съперничката си. Алекс резервира хладнокръвие и даже не сподели на Виктор какво се е случило тъкмо. „ Има ли значение? Аз имам една истина, различен ще има друга “, метафизичен се опита да се измъкне тя.

Виктория се държа безочливо и със самия Виктор, откакто отхвърли да му даде пояснения, настоя че Александра е най-голямото зло в къщата и би трябвало неотложно да си тръгне, тъй като била „ умопобъркан “.

В края на предаването, когато Ергенът трябваше да раздаде три рози той изненадващо остави Виктория в шоуто, което разгневи феновете.

Ето и част от мненията (без редакторска намеса)

" След постъпката на Виктор, който даде роза на оная Руска чума Категорично съм уверен, че той не заслужава обичта на Алекс. Надявам се да вземе вярното решение и да върне розата на Виктор на идната гала. Тя може да не завоюва " Ергенът " само че завоюва нас почитателите "

" Алесандра изтърпя доста, само че постъпката последно на Виктор не ми хареса. Може по този начин да са му наредилипродоцентите, само че при всички състояние държанието му бе грозно "

" Безхарактерен вид, който няма т.пки, с цел да покаже вратата на онази самозабравила се съветска м.стия. Виктор е всичко друго, само че не и мъж за образец. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР