Виктор Димитров е още тийнейджър, но е попаднал в доста

...
Виктор Димитров е още тийнейджър, но е попаднал в доста
Коментари Харесай

Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко Димитров

Виктор Димитров е още младеж, само че е попаднал в много артистично и щуро семейство. Майка му е Мария Игнатова, татко му Петко Димитров, само че дълго време имаше шанса да поддържа връзка с Димитър Рачков. Днес пък има опция да попие от филосфските размисли на Ивайло Цветков – Нойзи, с който най-вероятно имат приказка и за футбол.



Ученикът не е доста деен в обществените мрежи, профилът му в инстаграм e заключен, само че и няма нито една оповестена фотография. Петко Димитров обаче постоянно споделя общи снимки с Виктор, а това значи едно – връзките им са повече от супер. Често в някои фамилии на разграничени, децата страдат и не получават нужното внимание от родителите, само че не такава е обстановката в живота на Виктор.

„ Детето ме учи на мъдрост и самообладание “, призна неотдавна телевизионната водеща, която преди доста години завърши връзката си с татко му, написа vbox7. Настоящата половинка на Петко, Яна Димитрова, се грижи като родна майка за 1З-годишния младеж наред с двамата си синове от Димитров.

Виктор изобщо не се интересувал от работата на майка си и не се възползва от нейната популярност. Не обича да гледа телевизия, само че е доста метафизичен надъхан, а това значи едно – с Нойзи несъмнено имат защо да си приказват. „ Виктор е доста метафизичен надъхан, добре поддържа връзка и познава хората. Отказва да бъде в матрицата. Може би аз съм му го предала по някакъв метод “, сподели Игнатова неотдавна в свое изявление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР