Виктор Димчев, фейсбукВиктор Димчев Снимка: фейсбукБСП и Възраждане отказаха подкрепа

...
Виктор Димчев, фейсбукВиктор Димчев Снимка: фейсбукБСП и Възраждане отказаха подкрепа
Коментари Харесай

Това няма да се хареса на онези, които палиха слама, возиха се на лодки, мятаха риба, гърмяха пиратки и се облизваха пред кесията на Черепа

Виктор Димчев, фейсбук
Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Българска социалистическа партия и Възраждане отхвърлиха поддръжка на шарлатаните. Христо Иванов се тормози, че ГЕРБ и Движение за права и свободи също стоят настрана. Кабинет с втори мандат няма да има.

Страната отива към следващи предварителни избори, където ще би трябвало да решим дали аватарите на президента и тези на обособените олигархични групи ще продължат да разрушават страната, или ще последват Маяма и Слави към политическото несъществуване.

Така става, когато се лъже доста. Задкулисните играчи, тарторите с вестници и милиардерите зад сглобките ще има доста да плачат, изключително в случай че за тях в някакъв миг си спомни Иван Гешев.

Трети мандат и някаква сглобка против опцията да се потърси отговорност най-малко на тази вълна честни и променливи измамници в политиката, е напряко алюзия.

Това няма да се хареса на тези, които палиха плява, возиха се на лодки, мятаха риба, гърмяха пиратки и се облизваха пред кесията на Черепа.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР